Product filter

Amperaj v

Baterii auto 

Disponibile 702 produse

  • Vizualiare
pe pagina
Showing 121 - 180 of 702 items

Acumulatori auto, moto si pentru camioane de la vrumauto.ro

Fie ca va incadrati intr-un buget restrans, fie ca partea materiala nu este o problama pentru dumneavoastra, la vrumauto.ro gasiti cea mai mare gama de baterii auto la pret accesibil. Indiferent de bugetul disponibil, pe site veti gasi cea mai mare gama de acumulatori de buna calitate si servicii de montaj ireprosabile. Misiunea noastra este sa va oferim baterii auto la preturi competitive, astfel incat sa nu traiti experiente neplacute in drum spre birou sau vacante. Pe vrumauto.ro am facut o selectie riguroasa de baterii auto ieftine si de calitate, astfel incat sa va bucurati de un raport eficienta-cost eficient.

Ce inseamna o baterie auto de calitate?

Inainte de achizitie, este important ca o baterie auto sa fie depozitata corespunzator, departe surse de temperatura si razele solare. De modul in care sunt depozitate tipurile de baterii auto se determina calitatea si pastrarea integritatii acestora, astfel incat potentialii clienti sa se bucure de un produs de calitate. La vrumauto.ro respectam cu strictete recomandarile producatorilor de acumulatori auto. De ce?

Sa luam un exemplu: un acumulator auto care sta pe un raft, expus schimbarilor de temperatura (ger, umiditate sau caldura excesiva), determina direct starea ei de functionalitate, implicit durata de viata.

La vrumauto.ro experienta clientilor si satisfactia produselor achizitionate sunt foarte importante si, de aceea, specialistii nostri respecta in totalitate instructiunile de depozitare oferite de producatori. Oferim conditii optime de depozitare a bateriilor auto, ca promisiune a profesionalismului si a respectului nostru fata de clienti.

Tipuri de baterii auto disponibile pe vrumauto.ro

Site-ul nostru va ofera baterii auto pe baza de acid, placi de plumb sau alcalini. Cele mai folosite tipuri de acumulatori auto sunt cei pe baza de acid, cu doua tipuri de constuctie – cele care trebuie completate regulat cu acid si cele sigilate, care nu au nevoie de mentenanta.

Indiferent de tipul bateriei auto, aceasta trebuie sa asigure pornirea motorului, precum si alimentarea permanenta cu energie electrica a echipamentelor electronice din autovehicul, atunci cand acesta nu este pornit.

Principala caracteristica a unui acumulator auto o reprezinta capacitatea acestuia, masurata in amperi/ora. Alegerea tipului de baterie potrivita masinii dumneavoastra se face in functie de necesarul de energie, semnalat in cartea tehnica a masinii.

Curentul de pornire este un alt aspect de luat in calcul in alegerea unei baterii auto. Curentul de pornire reprezinta cantitatea de energie produsa de un acumulator in maximum 10 secunde, iar modelele noastre de baterii au aceasta caracteristica de 390A, 480A, 580A, etc.

Tensiunea obisnuita, in cazul autovehiculelor, este de 12 V, insa in gama noastra de baterii auto se regasesc si modele destinate autocamioanelor, tirurilor si SUV-urilor, de 24V.

Durata de viata a unei baterii auto

Aceasta difera de la o tehnologie la alta. In mod normal, o baterie trebuie schimbata la circa 3 ani. Spre exemplu, marii producatori au adus inovatii prin care au crescut durata de viata a unui acumulator auto pana la 5-6 ani, in conditii normale de utilizare.

De ce sa cumparati baterii auto ieftine si de calitate de la vrumauto.ro?

Nu facem rabat de la calitate si servicii ireprosabile. Vrumauto.ro este un site de incredere, de la care tot mai multi romani aleg baterii auto datorita seriozitatii si promptitudinii cu care raspundem la solicitarile clientilor. De asemenea, VrumaAuto este centru autorizat de garantii pentru toate bateriile auto comercializate. Oferim tuturor clientilor masurarea sistemului de incarcare a masinii si a bateriei si asiguram acordarea garantiei.

Conditii de livrare pentru bateriile auto!

Asiguram livrarea la domiciliul dumneavoastra a oricarui model de baterii auto, contracost, pentru 20 de lei.

 Intrebari frecvente:

1.  Oferiti consultanta în alegerea bateriei auto?

Desigur, specialiștii VrumAuto.ro au expertiza necesară pentru a-ți oferi soluții adaptate nevoilor autoturismului tău.

2.  Livrati bateriile auto direct acasă?

 Da, livrăm rapid în București și în judetul ilfov.

3. Cum știu ce amperaj trebuie să aibă bateria auto potrivită?

Află din manualul tehnic, ce amperaj este recomandat de producătorul mașinii tale. Ține cont de nevoile autoturismului tău întrucât o baterie cu o capacitate mai mică va fi prea solicitată, în timp ce una cu o capacitate superioară nu va putea fi încărcată corect. Experții noștri îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi mai multe informații.

4. Ce branduri de baterii auto comercializați și recomandați?

Gama noastră de baterii cuprinde brand-uri precum Bosch, Banner, Caranda, Duracell, Exide, Fiamm, Macht, Optima, Rombat și Varta. Recomandările de baterii le realizăm în funcție de necesitățile mașinii tale.

5. La ce interval de timp se schimba o baterie auto?

În timp, bateria auto este supusă uzurii care poate fi accentuată de diverși factori. Din acest motiv, se recomandă schimbarea acesteia după 3 ani. După 4-5 ani, bateriile auto nu mai oferă siguranță suficientă și pot crea probleme serioase.

Va invitam sa parcurgeti site-ul VrumAuto pentru mai multe informatii despre serviciile pe care le oferim, precum si modelele de acumulatori auto disponibili. Oricand ne puteti contacta pe adresa contact@vrumauto.ro sau la numerele de telefon 0734.608.148, 0757.661.434, 0764.679.563, pentru plasarea comenzilor sau pentru mai multe informatii.