Baterii si acumulatori auto Rombat 

Disponibile 46 produse

  • Vizualiare
Showing 1 - 46 of 46 items

Rombat, lider pe piata bateriilor auto din Romania

Rombat este cel mai mare producator de baterii auto din Romania si lider national din 1997. De peste 20 de ani, bateriile auto Rombat sunt imbunatatite constant pentru a le oferi posesorilor de masini satisfactie, eficienta si cel mai bun raport calitate-pret.

Gama de baterii Rombat este prezenta si la vrumauto.ro, unul dintre cei mai bine de 100 de parteneri din Romania.

Iata ce baterii auto Rombat sunt disponibile pe vrumauto.ro 

  •       Baterii auto Rombat AGM – sunt realizate din aliaj Plumb-Calciu, cu electrolitul imobilizat intr-un separator din fibra de sticla, pentru a scadea riscul pierderii de electroliti. In plus, tehnologia folosita permite evacuarea in siguranta a gazelor generate in timpul utilizarii si suporta cicluri Start/Stop de ori mai multe decat in cazul bateriilor conventionale. Avantaje: economisire carburant, durata de viata ridicata, rezistenta la socuri (accidente si rasturnari).

 

  • Acumulatori auto Rombat EFB – (tehnologia Enhanced Flooded Battery) bateria Plumb-Acid avansata asigura un ciclu de vita dublu fata de bateriile conventionale. Acest tip de baterii Rombat se adreseaza, in special, masinilor cu aplicatii Start/Stop.

 

  • Baterii auto Rombat Premier – sunt realizate prin tehnologia SuperCalciu, ideale pentru consumatori electrici suplimentari. In plus, sunt prevazute cu capace etanse si gratare expandate (pentru evacuarea gazelor din baterie), au durata de viata crescuta si rezista la un numar mare de cicluri incarcare-descarcare.

 

  • Rombat Tornada reprezinta cea mai robusta baterie auto Rombat, fiind destinata autoturismelor si autoutilitarelor de capacitate redusa. Realizata din aliaj Plumb-Calciu, acest acumulator auto Rombat are o durata de viata ridicata, consum de apa redus, iar arestorul permite evacuarea gazelor din baterie pentru a evita scurtcircuitarea.

Ultimul tip de baterii Rombat de pe vrumauto.ro este Cyclon – acest model este creat pentru autoturismele si autoutilitarele pe benzina, cu capacitate mica. Aceste acumulatoare auto Rombat sunt realizate din gratare Plumb-Calciu si prevazute cu indicator de incarcare.