Baterii si acumulatori auto Varta 

Disponibile 88 produse

  • Vizualiare
pe pagina
Showing 1 - 60 of 88 items

Baterii Auto Varta, un reper al calitatii in domeniu

Indiferent unde va duce drumul, puteti conta pe bateriile auto Varta, disponibile intr-o gama larga pe vrumauto.ro. Acumulatorii auto Varta sunt conceputi pentru a se potrivi oricaror modele de masini, de la cele dotate cu sistem Start/Stop, la cele cu aparate de bord ce presupun un consum ridicat de energie.

Astfel, in gama noastra de baterii auto Varta veti regasi modelele Black, Blue si Silver, realizate des specialisti cu expertiza in domeniu si care ofera o durata de viata indelungata, coroziune redusa si costuri de intretinere foarte mici.

De ce sa alegeti baterii Varta de pe vrumauto.ro?

In primul rand, intreaga gama de baterii auto Varta este realizata la cel mai inalt standard de inovatie, prin care se reduc cu pana la 20% emisiile si consumul de carburant al vehiculului.

Experienta acumulata in cei peste 125 de ani de la infiintarea companiei a facut ca bateriile Varta sa fie alese de producatori auto de renume, milioane de masini fiind asistate electric de o baterie Varta.

Bateriile auto Varta sunt realizate prin tehnologia Johnson Controls Power Solutions, lider mondial in producerea de acumulatori plumb-acid, dar si pentru vehicule conventionale hibride si electrice. De asemenea, investitiile in cercetare si inovatie au facut ca bateriile auto Varta sa produce primii acumulatori auto litiu-ion, folosite in special de vehiculele hibride.

Tipuri de baterii auto Varta, disponibile pe vrumauto.ro 

  • Baterii auto Varta Silver Dynamic AGM – sunt create prin tehnologia germana de exceptie, cu separator din fibra de sticla, si poate alimenta vehicule prevazute cu motoare de putere si cele cu multiple aparate de bord. Fata de modelele conventionale, aceste baterii auto Varta au un ciclu de viata de 3 ori mai ridicat, tehnologia PowerFrame asigura putere mare la pornire, se reincarca rapid folosind energie furnizata prin sistemul de franare regenerativa.

 

  • Acumulatori auto Varta Silver Dynamic – realizate prin  Johnson Controls Power Solutions, aceste baterii auto Varta au putere mare la pornire, grad de coroziune scazut si costuri de intretinere foarte mici. De asemenea, ajuta la protejarea mediului inconjurator prin ecosteps.

 

  • Baterii auto Varta Blue Dynamic EFB – sustin aplicatiile cu incarcare partiala, ce nu necesita cicluri de descarcare profunde. Materialul tesut, din lana, creste anduranta, prin stabilizarea materialului activ al bateriei.  Printre avantaje enumeram: functioneaza la un numar mare de porniri sau in perioada extinse de inactivitate, ofera performanta ridicata la pornire (prin tehnologia grilei PowerFrame) si pot fi folosite chiar si in temperaturi extreme.

 

  • Acumulatori auto Varta Blue Dynamic – tine pasul oricaror calatorii solicitante cu masina. Se potrivesc masinilor cu echipament standard, oferind un plus de putere la pornire.

Baterii auto Varta Black Dynamic – se potrivesc modelelor de masini mai vechi, ce nu au consumatori electrici multi. Asigura o durata de viata crescuta (prin tehnologia PowerFrame), la un pret foarte avantajos.