Baterii si acumulatori auto Caranda 

Disponibile 38 produse

  • Vizualiare
Showing 1 - 38 of 38 items

Baterii Auto Caranda - Fabricat in Romania

Pe vrumauto.ro puteti gasi baterii Caranda, companie romaneasca, fondata in 1991 la Bucuresti si care activeaza atat pe piata autohtona, cat si pe cea din strainatate, cu ajutorul partenerilor de afaceri. Pentru a gasi modelul de baterii auto Caranda potrivite masinii dumneavostra, va recomandam sa parcurgeti subcategoriile de produse.

Acumulatorii auto Caranda folosesc tehnologia Calciu-Calciu sau pe cea cu aliaj Plumb-Calciu expandat, nu necesita intretinere si vin cu o garantie de 2 ani de la data achizitiei, care acopera defectele de fabricatie. Vrumauto.ro asigura montaj gratuit si service pe toata aceasta perioada.

Tipuri de baterii Caranda, disponibile pe vrumauto.ro

  • Baterii auto Caranda Durabila – aceste tipuri de acumulatori folosesc tehnologia cu aliaj plumb-calciu expandat si sunt prevazute cu dopuri KAMINA montate in carcasa din polipropilena copolimer. Durata de viata a acestor tipuri de baterii Caranda este de 4-5 ani, functioneaza si la temperaturi de -18 grade Celsius, iar pierderea de apa este sub 1g/Ah. In plus, sunt realizate din materii prime pure, ce permit reciclarea ecologica.

 

  • Acumulatori auto Caranda Fortza – tehnologia avansata reduce consumul de apa cu pana la 50% si asigura performante mari ale curentului de pornire, chiar si la temperaturi de -18 grade Celsius. Aceste baterii Caranda sunt prevazute cu gratare din aliaj plumb-calciu, metal expandat, nu necesita intretinere, iar sistemul cu capac dublu asigura etansarea completa a bateriei. Durata de viata a acestui tip de baterii Caranda este de pana la 6 ani.

 

  • Baterii Caranda Maxima – fabricarea lor a inceput in anul 2003, printr-o tehnologie avansata din aliaj Plumb-Calciu, cu intretinere zero. Acumulatorii auto Caranda Maxima sunt prevazuti cu sisteme de siguranta ce previn pierderile de electrolit si impiedica explozia gazelor degajate. Alte caracteristici: putere de demaraj cu 30% mai mare, densitate de energie de pana la 16%, pierdere de apa sub 1g/Ah, durata de functionare de pana la 5 ani.

 

Ultimul tip de baterii Caranda, disponibil pe vrumauto.ro este Caranda Suprema – sunt realizate prin tehnologia Calciu-Calciu si sunt special create pentru masinile de mare putere, cu echipamente si sisteme electronice moderne. Aceste baterii Caranda ofera protectie impotriva scurgerii electrolitului. Durata de viata este de 6 ani.