Product filter

Manufacturer v
Latime anvelope v
Inaltime anvelope v
DIametru anvelope v

Anvelope 

Disponibile 561 produse

  • Vizualiare
pe pagina
Showing 1 - 12 of 561 items

Importanta anvelopelor

De ce sunt importante anvelopele? Incepand de la siguranta pasagerilor, comfortul lor,  sanatatea articulatiilor masinii si multe alte motive, acestea fiind cele  mai importante dintre ele.

Indiferent de sezon, fie iarna cu zapada si polei sau vara cu ploi, asfalt incins si moale ori teren accidentat cu noroi, masina ta trebuie sa fie echipata cu cauciucuri corespunzatoare. Altfel siguranta ta va fi pusa in pericol. Spre exemplu cu anvelope de vara pe asfalt cu polei sau zapada, nu veti putea avea aceiasi aderenta si riscati sa derapati. Astfel siguranta dumneavoastra si a participantilor la trafic sau a piatonilor va fi pusa in pericol.

In functie de dotarile masinii dumneavoastra veti avea nevoie de cauciucuri cu profil mai gros sau subtire. De exemplu pentru o masina sport veti pune anvelope mai subtiri astfel asigurandu-va performante mai ridicate pentru masina sport. La fel si in cazul limuzinelor care au nevoie de comfort fara zgomot de rulare, zgomotul pe care il face cauciucul pe asfalt, veti echipa masina cu anvelope cu profil mai gros.

La vrumauto.ro gasiti gama completa de anvelope pentru automobilul dumneavoastra in functie de sezonabilitate, diametru, teren, etc.