INCARCARE FREON AUTO

     Preturi:

     - incarcare freon auto - 150Lei ( freon, ulei compresor, substanta de cotrast, verificarea instalatiei )

     - igienizare aer conditionat - 65Lei

     - pachet complet - incarcare freon auto + igienizare aer conditionat - 190Lei

  *oferta este valabila in limita a 700g de freon. Majoritatea compresoarelor au intre 300 - 700 grame de freon

     VrumAuto ofera gama completa pentru incarcarea cu freon a instalatiei tale de climatizare. Avem servicii adaptate pentru clientii nostrii, o echipa profesionista, dedicata si pasionata de tot ce tine de domeniul auto. La noi iti poti verifica instalatia de climatizare cand incarcam cu freon auto.

     Atuul nostru comparativ cu alte firme care incarca cu freon este acela ca suntem si magazin de piese auto cu cele mai bune preturi de pe piata, in curand si service. Aici gasesti oameni priceputi si profesionisti gata sa rezolve orice problema legata si de sistemul de clima, acolo unde este cazul.

     Pentru a incarca si verifica instalatia de climatizare, folosim aparate automatizate profesionale de ultima generatie, fabricate in Italia. Aparatul are integrata o baza de date completa a tuturor masinilor pana in 2017 si este intr-o continua updatare odata cu aparitia noillor modele. Baza de date reduce la 0 sansa de a incarca mai mult sau mai putin instalatia sau de a face vreo eroare in sistemul de clima a masinii, avand toti parametrii presetati dupa modelele originale.

     Un serviciu optim si profesional de incarcare freon este realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de aer conditionat sau scurgeri de freon. Dupa incarcare cu freon auto a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este, de asemenea, realizata cu aparatura specifica, in maxim 15-20 min. De ce noi? Pentru ca suntem foarte accesibili, oferim seriozitate, flexibilitate si promptitudine, garantand pe calitatea serviciilor de freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale. 

     Aparatul folosit este un Magneti Marelli Clima-Tech Top NEXT, fabrican in Italia.

     Te asteptam la sediul nostru din Bulevardul George Cosbuc nr. 67 Bucuresti, Sector 5 pentru a beneficia de cele mai bune servicii in domeniu.