dupa Producator 

Disponibile 19 produse

 • Subcategorii:
 • Baterii si acumulatori auto Banner

  Baterii Auto Banner De Calitate

  Bateriile Banner pentru autoturisme, din gama vrumauto.ro, sunt de calitate premium, realizate in Austria inca din 1937. Ani de-a randul, Banner a fost considerata cea mai experimentata companie in producerea de baterii auto in Europa, insumand vanzari record in 2009-2010, de peste 3.8 milioane de unitati vandute (echivalentul a 202 milioane de euro).

  Banner, brandul de baterii ce pune mediul pe primul loc

  Fabrica de baterii Banner este dotata cu cele mai inalte standarde de siguranta si protectie impotriva poluarii mediului inconjurator, fiind considerata una dintre cele mai ecologice fabrici de baterii auto din Europa.

  Bateriile auto Banner respecta cele mai drastice exigente tehnice ale vehiculelor actuale si, in prezent, reprezinta alegerea de incredere a celor mai cunoscute marci: Audi, BMW, Skoda, Smart, Volvo,  Skoda, Mitsubishi, MAN, Scania, Kassbohrer, Liebherr, Jungheinrich, Dethleffs etc.

  Gama de baterii auto Banner acopera toate aplicatiile unei baterii de pornire pentru orice masina sau moto. Denumite sugestiv “Bull”, orice baterie Banner este intens testata pentru a respecta standardele de calitate impuse de companie.

  Iata cateva dintre bateriile auto Banner disponibile pe vrumauto.ro:

  • Baterie Banner Power Bull -  este dedicata modelelor de autoturisme ce necesita mai multa energie pentru a porni. Este un model de baterii auto Banner puternic si foarte sigur, care nu necesita intretinere. Tehnologia are la baza calciul pur, care alimenteaza permanent sistemul audio, geamurile electrice sau alte sisteme electronice, la cele mai inalte exigente in exploatare. Acest tip de baterie Banner asigura 100% protectie impotriva scurgerii electrolitului, gratie tehnologiei patentate ale companiei – Double Tap.

   

  • Bateriile auto Banner Uni Bull – puterea lor se potriveste la mai bine de 900 de tipuri de vehicule. Acestea cuprind 5 modele de acumulatori auto fara intretinere, conferind o putere cu 30% mai mare fata de alte tipuri de baterii auto. Siguranta acestora este asigurata de tehnologia calciu pur – membrana Gore, ce impiedica evadarea electrolitului.

   

  • Baterii Banner Starting Bull – sunt special concepute pentru masinile cu performante de top. Aceasta gama de baterii auto Banner cuprinde 12 modele (de la 40 la 100 Amperi/ora), dotate cu patru camere de protectie impotriva evadarii electrolitului si a aprinderii inverse.

   

  • Baterie Banner Running Bull AGM – asigura energie nelimitata pentru autovehiculele mari sau de transport public si taxi. In traducere libera, AGM inseamna Absorbent Glass Mat, respectiv faptul ca electrolitul este legat si absorbit in vata de sticla, pentru protectie, si nu necesita intretinere. 
 • Baterii si acumulatori auto Bosch

  Istoria Bateriilor Auto Bosch

  Bosch este cea mai cunoscuta firma producatoare de piese si baterii auto, precum si numeroase electrocasnice si echipamente pentru constructii si amenajari gradini. Compania, infiintata in 1886, de catre Robert Bosch, s-a axat pe crearea diverselor aparate de uz casnic sau aparatura tehnica pentru varii domenii de activitate, intrand in istorie in 1927 cu productia primei pompe pe injectie pentru motoarele diesel.

  Primul model de baterii Bosch a fost creat in 1922, fiind destinata motocicletelor, iar din 1927 a inceput productia de serie pentru acumulatori auto Bosch, cu carcase din cauciuc, iar dupa 1955 din plastic.

  Marca germana produce baterii auto pentru diferite tipuri de vehicule. In prezent, gama de baterii auto Bosch numara 34 de modele, cu amperaj de la 40 la 110 amperi/ora. Acumulatorii auto Bosch se impart 3 categorii:Classic, Premium, Excell, in functie de tipul vehiculului. Cele mai folosite baterii auto Bosch sunt cele silver, pentru ca permit economia de energie, protejeaza mediul inconjurator si asigura eficienta sporita in timpul functionarii masinii.

  Tehnologii inovatoare in productia de baterii auto Bosch

  De-a lungul istoriei, compania germana a adus inovatii permanente modelelor de baterii auto Bosch, oferindu-le soferilor tehnologia AGM, creata pentru performante deosebite. Acest tip de baterii Bosch sunt dedicate masinilor cu sistemele Start/Stop deoarece acidul impregnat in stratul de microfibra de sticla produce o cantitate insemnata de energie. Bateriile auto Bosch cu tehnologia AGM au o durata de functionare de peste 3 ori mai mare decat in cazul bateriilor conventionale si reduc emisiile de gaze cu efect de sera cu pana la 20%.

  O alta tehnologie folosita in crearea bateriilor auto Bosch este cea EFB (Enhanced Flooded Battery), ideala pentru modelele de masini Start/Stop cu utilizare intensa. Acest tip de acumulatori auto Bosch sunt realizati printr-o panza de poliester ce acopera placa pozitiva a bateriei, crescand rezistenta la socuri si cicluri de Start/Stop.

  Cea din urma tehnologie folosita in crearea bateriilor auto Bosch o reprezinta Power Frame, ce asigura o durata indelungata de utilizare, are un nivel de coroziune scazut, nu exista riscul vreunui scurt circuit.

  Tipuri de baterii auto Bosch, disponibile pe vrumauto.ro 

  • Baterii auto Bosch S3, S4 si S5 – sunt prevazute cu gratar Power Frame si cu capac etans, ce previne scurgerea. In plus, au o durata de utilizare indelungata, putere crescuta pentru pornirea la rece si avantajul de a nu necesita intretinere.

   

  • Acumulatori auto Bosch seria S4 EFB – functioneaza la capacitate maxima chiar si la temperaturi extreme, iar poliesterul montat intre placa si separator ofera siguranta anti-scurgere si la socuri mari (cum ar fi accidentele frontale). Nu necesita intretinere.

  Baterii auto Bosch S5 AGM – special create pentru masinile prevazute cu Start/Stop pentru ca furnizeaza energie constanta pentru alimentarea tuturor consumatorilor. Nu necesita intretinere si poate fi incorporata in orice pozitie, fara a suferi vreo defectiune.

 • Baterii si acumulatori auto Exide
 • Baterii si acumulatori auto Caranda

  Baterii Auto Caranda - Fabricat in Romania

  Pe vrumauto.ro puteti gasi baterii Caranda, companie romaneasca, fondata in 1991 la Bucuresti si care activeaza atat pe piata autohtona, cat si pe cea din strainatate, cu ajutorul partenerilor de afaceri. Pentru a gasi modelul de baterii auto Caranda potrivite masinii dumneavostra, va recomandam sa parcurgeti subcategoriile de produse.

  Acumulatorii auto Caranda folosesc tehnologia Calciu-Calciu sau pe cea cu aliaj Plumb-Calciu expandat, nu necesita intretinere si vin cu o garantie de 2 ani de la data achizitiei, care acopera defectele de fabricatie. Vrumauto.ro asigura montaj gratuit si service pe toata aceasta perioada.

  Tipuri de baterii Caranda, disponibile pe vrumauto.ro

  • Baterii auto Caranda Durabila – aceste tipuri de acumulatori folosesc tehnologia cu aliaj plumb-calciu expandat si sunt prevazute cu dopuri KAMINA montate in carcasa din polipropilena copolimer. Durata de viata a acestor tipuri de baterii Caranda este de 4-5 ani, functioneaza si la temperaturi de -18 grade Celsius, iar pierderea de apa este sub 1g/Ah. In plus, sunt realizate din materii prime pure, ce permit reciclarea ecologica.

   

  • Acumulatori auto Caranda Fortza – tehnologia avansata reduce consumul de apa cu pana la 50% si asigura performante mari ale curentului de pornire, chiar si la temperaturi de -18 grade Celsius. Aceste baterii Caranda sunt prevazute cu gratare din aliaj plumb-calciu, metal expandat, nu necesita intretinere, iar sistemul cu capac dublu asigura etansarea completa a bateriei. Durata de viata a acestui tip de baterii Caranda este de pana la 6 ani.

   

  • Baterii Caranda Maxima – fabricarea lor a inceput in anul 2003, printr-o tehnologie avansata din aliaj Plumb-Calciu, cu intretinere zero. Acumulatorii auto Caranda Maxima sunt prevazuti cu sisteme de siguranta ce previn pierderile de electrolit si impiedica explozia gazelor degajate. Alte caracteristici: putere de demaraj cu 30% mai mare, densitate de energie de pana la 16%, pierdere de apa sub 1g/Ah, durata de functionare de pana la 5 ani.

   

  Ultimul tip de baterii Caranda, disponibil pe vrumauto.ro este Caranda Suprema – sunt realizate prin tehnologia Calciu-Calciu si sunt special create pentru masinile de mare putere, cu echipamente si sisteme electronice moderne. Aceste baterii Caranda ofera protectie impotriva scurgerii electrolitului. Durata de viata este de 6 ani.

 • Baterii si acumulatori auto Macht

  Macht - Baterii auto pe care te poti baza

  Bateriile auto Macht au castigat tot mai mult teren in Romania, devenind unul dintre cele mai de incredere si fiabile branduri de acumulatori, pe care ii gasesti si pe vrumauto.ro.

  Compania pune la dispozitia conducatorilor auto tehnologii de ultima generatie in crearea bateriilor auto Macht, gata sa raspunda eficient oricaror necesitati de energie. Toata gama de baterii Macht a fost creata pentru a asigura o durata mare de viata, o rata de autodescarcare mai scazuta fata de  bateriile auto traditionale, precum si functionalitate in parametri normali, chiar si in conditii meteo extreme.

  Tehnologii disponibile pe bateriile auto Macht

  Investitia constanta in proiectare, design si siguranta a bateriilor auto Macht se traduce prin castigarea tot mai multor clienti romani, care isi doresc baterii fiabile, fara intretinere. Acestea sunt prevazute cu sisteme de siguranta inovatoare, etanse, prin care se indeparteaza riscul scurgerii de electroliti.

  Tipuri de baterii auto Macht, disponibile la VrumAuto 

  • Macht AGM -  aceste baterii auto Macht sunt create pentru masinile cu functii Start/Stop, solicitante din punct de vedere energetic.  AGM inseamna Absorbent Glass Mat, in care  acidul impregnat in stratul de microfibra de sticla produce o cantitate insemnata de energie. Sunt ideale pentru masinile hibride, de lux  sau pentru cele de tipul taxi, politie, salvare, transport persoane. In plus, reduce consumul de combustibil cu pana la 10%, reduce emisiile de CO2 ale masinii si are o durata lunga de utilizare.

   

  • Baterii auto Macht Silver Power – reprezinta cea mai avansata tehnologie, bazata pe Calciu, creata prin nanotehnologie. Astfel, durata de viata este cu 30% mai mare, iar capacul dublu, cu sistem labirint, impiedica scurgerile de electrolit si favorizeaza intoarcerea vaporilot de acid in celule. In plus, aceste baterii auto Macht sunt prevazute cu separatori de polietilena, ce impiedica scurtcircuitarea. Sunt perfecte pentru trasee urbane zilnice.

   

  • Macht M-TRONIC sunt baterii auto realizate prin tehnologia Calciu-Calciu, ce asigura curent de pornire optim si capacitate de functionare maxima. Printre avantajele acesti baterii Macht se numara: rezistenta sporita la coroziune, durata de viata extinsa si potrivire pentru toate vehiculele comerciale, autobuze si camioane, mai ales cele dotate cu multiple echipamente electrice.

  Baterii auto Macht Clasic – acestea sunt realizate prin tehnologia Calciu-Calciu si aliaj de metal expandat, au durata mare de viata si nu necesita niciun fel de interventie. Scurgerile de electrolit sunt impiedicate de capacul dublu, cu sistem labirint, iar separatorii din polietilena impiedica scurtcircuitarea. Aceasta gama de baterii Macht sunt ideale pentru masinile pe benzina sau diesel, de orice generatie, oferind performante ridicate si curent de pornire optim.

 • Baterii si acumulatori auto Rombat

  Rombat, lider pe piata bateriilor auto din Romania

  Rombat este cel mai mare producator de baterii auto din Romania si lider national din 1997. De peste 20 de ani, bateriile auto Rombat sunt imbunatatite constant pentru a le oferi posesorilor de masini satisfactie, eficienta si cel mai bun raport calitate-pret.

  Gama de baterii Rombat este prezenta si la vrumauto.ro, unul dintre cei mai bine de 100 de parteneri din Romania.

  Iata ce baterii auto Rombat sunt disponibile pe vrumauto.ro 

  •       Baterii auto Rombat AGM – sunt realizate din aliaj Plumb-Calciu, cu electrolitul imobilizat intr-un separator din fibra de sticla, pentru a scadea riscul pierderii de electroliti. In plus, tehnologia folosita permite evacuarea in siguranta a gazelor generate in timpul utilizarii si suporta cicluri Start/Stop de ori mai multe decat in cazul bateriilor conventionale. Avantaje: economisire carburant, durata de viata ridicata, rezistenta la socuri (accidente si rasturnari).

   

  • Acumulatori auto Rombat EFB – (tehnologia Enhanced Flooded Battery) bateria Plumb-Acid avansata asigura un ciclu de vita dublu fata de bateriile conventionale. Acest tip de baterii Rombat se adreseaza, in special, masinilor cu aplicatii Start/Stop.

   

  • Baterii auto Rombat Premier – sunt realizate prin tehnologia SuperCalciu, ideale pentru consumatori electrici suplimentari. In plus, sunt prevazute cu capace etanse si gratare expandate (pentru evacuarea gazelor din baterie), au durata de viata crescuta si rezista la un numar mare de cicluri incarcare-descarcare.

   

  • Rombat Tornada reprezinta cea mai robusta baterie auto Rombat, fiind destinata autoturismelor si autoutilitarelor de capacitate redusa. Realizata din aliaj Plumb-Calciu, acest acumulator auto Rombat are o durata de viata ridicata, consum de apa redus, iar arestorul permite evacuarea gazelor din baterie pentru a evita scurtcircuitarea.

  Ultimul tip de baterii Rombat de pe vrumauto.ro este Cyclon – acest model este creat pentru autoturismele si autoutilitarele pe benzina, cu capacitate mica. Aceste acumulatoare auto Rombat sunt realizate din gratare Plumb-Calciu si prevazute cu indicator de incarcare. 

 • Baterii si acumulatori auto Fiamm
 • Baterii si acumulatori auto Varta

  Baterii Auto Varta, un reper al calitatii in domeniu

  Indiferent unde va duce drumul, puteti conta pe bateriile auto Varta, disponibile intr-o gama larga pe vrumauto.ro. Acumulatorii auto Varta sunt conceputi pentru a se potrivi oricaror modele de masini, de la cele dotate cu sistem Start/Stop, la cele cu aparate de bord ce presupun un consum ridicat de energie.

  Astfel, in gama noastra de baterii auto Varta veti regasi modelele Black, Blue si Silver, realizate des specialisti cu expertiza in domeniu si care ofera o durata de viata indelungata, coroziune redusa si costuri de intretinere foarte mici.

  De ce sa alegeti baterii Varta de pe vrumauto.ro?

  In primul rand, intreaga gama de baterii auto Varta este realizata la cel mai inalt standard de inovatie, prin care se reduc cu pana la 20% emisiile si consumul de carburant al vehiculului.

  Experienta acumulata in cei peste 125 de ani de la infiintarea companiei a facut ca bateriile Varta sa fie alese de producatori auto de renume, milioane de masini fiind asistate electric de o baterie Varta.

  Bateriile auto Varta sunt realizate prin tehnologia Johnson Controls Power Solutions, lider mondial in producerea de acumulatori plumb-acid, dar si pentru vehicule conventionale hibride si electrice. De asemenea, investitiile in cercetare si inovatie au facut ca bateriile auto Varta sa produce primii acumulatori auto litiu-ion, folosite in special de vehiculele hibride.

  Tipuri de baterii auto Varta, disponibile pe vrumauto.ro 

  • Baterii auto Varta Silver Dynamic AGM – sunt create prin tehnologia germana de exceptie, cu separator din fibra de sticla, si poate alimenta vehicule prevazute cu motoare de putere si cele cu multiple aparate de bord. Fata de modelele conventionale, aceste baterii auto Varta au un ciclu de viata de 3 ori mai ridicat, tehnologia PowerFrame asigura putere mare la pornire, se reincarca rapid folosind energie furnizata prin sistemul de franare regenerativa.

   

  • Acumulatori auto Varta Silver Dynamic – realizate prin  Johnson Controls Power Solutions, aceste baterii auto Varta au putere mare la pornire, grad de coroziune scazut si costuri de intretinere foarte mici. De asemenea, ajuta la protejarea mediului inconjurator prin ecosteps.

   

  • Baterii auto Varta Blue Dynamic EFB – sustin aplicatiile cu incarcare partiala, ce nu necesita cicluri de descarcare profunde. Materialul tesut, din lana, creste anduranta, prin stabilizarea materialului activ al bateriei.  Printre avantaje enumeram: functioneaza la un numar mare de porniri sau in perioada extinse de inactivitate, ofera performanta ridicata la pornire (prin tehnologia grilei PowerFrame) si pot fi folosite chiar si in temperaturi extreme.

   

  • Acumulatori auto Varta Blue Dynamic – tine pasul oricaror calatorii solicitante cu masina. Se potrivesc masinilor cu echipament standard, oferind un plus de putere la pornire.

  Baterii auto Varta Black Dynamic – se potrivesc modelelor de masini mai vechi, ce nu au consumatori electrici multi. Asigura o durata de viata crescuta (prin tehnologia PowerFrame), la un pret foarte avantajos.

 • Baterii si acumulatori auto QWP
 • Baterii si acumulatori auto Optima
 • Baterii si acumulatori auto Duracell
  Duracell - acest nume înseamnă durabilitate și durată de viață, putere maximă în situații extreme și dezvoltare continuă a produsului.
  
   
  
  Vehiculele moderne solicită acum masive baterii de pornire. Bateriile Duracell sunt construite pentru a oferi performanțe maxime și fiabile începând din fiecare zi și în toate condițiile. Gama de produse de la „Starter” - intrarea în marca Duracell și continuă prin tipurile „Advanced”, AGM și EFB pentru aplicații de oprire pentru pornire, până la incredibilele „Professional” pentru camioane, autobuze și vehicule agricole .
 • Vizualiare
Showing 1 - 19 of 19 items