Product filter

Amperaj v

Acumulatori-Baterii 

Disponibile 681 produse

 • Subcategorii:
 • Baterii auto

  Acumulatori auto, moto si pentru camioane de la vrumauto.ro

  Fie ca va incadrati intr-un buget restrans, fie ca partea materiala nu este o problama pentru dumneavoastra, la vrumauto.ro gasiti cea mai mare gama de baterii auto la pret accesibil. Indiferent de bugetul disponibil, pe site veti gasi cea mai mare gama de acumulatori de buna calitate si servicii de montaj ireprosabile. Misiunea noastra este sa va oferim baterii auto la preturi competitive, astfel incat sa nu traiti experiente neplacute in drum spre birou sau vacante. Pe vrumauto.ro am facut o selectie riguroasa de baterii auto ieftine si de calitate, astfel incat sa va bucurati de un raport eficienta-cost eficient.

  Ce inseamna o baterie auto de calitate?

  Inainte de achizitie, este important ca o baterie auto sa fie depozitata corespunzator, departe surse de temperatura si razele solare. De modul in care sunt depozitate tipurile de baterii auto se determina calitatea si pastrarea integritatii acestora, astfel incat potentialii clienti sa se bucure de un produs de calitate. La vrumauto.ro respectam cu strictete recomandarile producatorilor de acumulatori auto. De ce?

  Sa luam un exemplu: un acumulator auto care sta pe un raft, expus schimbarilor de temperatura (ger, umiditate sau caldura excesiva), determina direct starea ei de functionalitate, implicit durata de viata.

  La vrumauto.ro experienta clientilor si satisfactia produselor achizitionate sunt foarte importante si, de aceea, specialistii nostri respecta in totalitate instructiunile de depozitare oferite de producatori. Oferim conditii optime de depozitare a bateriilor auto, ca promisiune a profesionalismului si a respectului nostru fata de clienti.

  Tipuri de baterii auto disponibile pe vrumauto.ro

  Site-ul nostru va ofera baterii auto pe baza de acid, placi de plumb sau alcalini. Cele mai folosite tipuri de acumulatori auto sunt cei pe baza de acid, cu doua tipuri de constuctie – cele care trebuie completate regulat cu acid si cele sigilate, care nu au nevoie de mentenanta.

  Indiferent de tipul bateriei auto, aceasta trebuie sa asigure pornirea motorului, precum si alimentarea permanenta cu energie electrica a echipamentelor electronice din autovehicul, atunci cand acesta nu este pornit.

  Principala caracteristica a unui acumulator auto o reprezinta capacitatea acestuia, masurata in amperi/ora. Alegerea tipului de baterie potrivita masinii dumneavoastra se face in functie de necesarul de energie, semnalat in cartea tehnica a masinii.

  Curentul de pornire este un alt aspect de luat in calcul in alegerea unei baterii auto. Curentul de pornire reprezinta cantitatea de energie produsa de un acumulator in maximum 10 secunde, iar modelele noastre de baterii au aceasta caracteristica de 390A, 480A, 580A, etc.

  Tensiunea obisnuita, in cazul autovehiculelor, este de 12 V, insa in gama noastra de baterii auto se regasesc si modele destinate autocamioanelor, tirurilor si SUV-urilor, de 24V.

  Durata de viata a unei baterii auto

  Aceasta difera de la o tehnologie la alta. In mod normal, o baterie trebuie schimbata la circa 3 ani. Spre exemplu, marii producatori au adus inovatii prin care au crescut durata de viata a unui acumulator auto pana la 5-6 ani, in conditii normale de utilizare.

  De ce sa cumparati baterii auto ieftine si de calitate de la vrumauto.ro?

  Nu facem rabat de la calitate si servicii ireprosabile. Vrumauto.ro este un site de incredere, de la care tot mai multi romani aleg baterii auto datorita seriozitatii si promptitudinii cu care raspundem la solicitarile clientilor. De asemenea, VrumaAuto este centru autorizat de garantii pentru toate bateriile auto comercializate. Oferim tuturor clientilor masurarea sistemului de incarcare a masinii si a bateriei si asiguram acordarea garantiei.

  Conditii de livrare pentru bateriile auto!

  Asiguram livrarea la domiciliul dumneavoastra a oricarui model de baterii auto, contracost, pentru 20 de lei.

  Montaj Gratuit pentru bateriile auto achizitionate de la vrumauto.ro!

  De asemenea, daca alegeti vrumauto.ro, asiguram montajul, verificarea masinii si a bateriei si acordarea garantiei gratuit!

   

  Va invitam sa parcurgeti site-ul VrumAuto pentru mai multe informatii despre serviciile pe care le oferim, precum si modelele de acumulatori auto disponibili. Oricand ne puteti contacta pe adresa contact@vrumauto.ro sau la numerele de telefon 0734.608.148, 0757.661.434, 0764.679.563, pentru plasarea comenzilor sau pentru mai multe informatii.

 • Baterii moto
 • Baterii camioane
 • Baterii hobby
 • Incarcatoare-redresoare baterii
 • Cabluri pornire
 • Testare-verificare baterii
 • Accesorii baterii
 • Vizualiare
pe pagina
Showing 1 - 12 of 681 items