Baterii si acumulatori auto Macht 

Disponibile 35 produse

  • Vizualiare
Showing 1 - 35 of 35 items

Macht - Baterii auto pe care te poti baza

Bateriile auto Macht au castigat tot mai mult teren in Romania, devenind unul dintre cele mai de incredere si fiabile branduri de acumulatori, pe care ii gasesti si pe vrumauto.ro.

Compania pune la dispozitia conducatorilor auto tehnologii de ultima generatie in crearea bateriilor auto Macht, gata sa raspunda eficient oricaror necesitati de energie. Toata gama de baterii Macht a fost creata pentru a asigura o durata mare de viata, o rata de autodescarcare mai scazuta fata de  bateriile auto traditionale, precum si functionalitate in parametri normali, chiar si in conditii meteo extreme.

Tehnologii disponibile pe bateriile auto Macht

Investitia constanta in proiectare, design si siguranta a bateriilor auto Macht se traduce prin castigarea tot mai multor clienti romani, care isi doresc baterii fiabile, fara intretinere. Acestea sunt prevazute cu sisteme de siguranta inovatoare, etanse, prin care se indeparteaza riscul scurgerii de electroliti.

Tipuri de baterii auto Macht, disponibile la VrumAuto 

  • Macht AGM -  aceste baterii auto Macht sunt create pentru masinile cu functii Start/Stop, solicitante din punct de vedere energetic.  AGM inseamna Absorbent Glass Mat, in care  acidul impregnat in stratul de microfibra de sticla produce o cantitate insemnata de energie. Sunt ideale pentru masinile hibride, de lux  sau pentru cele de tipul taxi, politie, salvare, transport persoane. In plus, reduce consumul de combustibil cu pana la 10%, reduce emisiile de CO2 ale masinii si are o durata lunga de utilizare.

 

  • Baterii auto Macht Silver Power – reprezinta cea mai avansata tehnologie, bazata pe Calciu, creata prin nanotehnologie. Astfel, durata de viata este cu 30% mai mare, iar capacul dublu, cu sistem labirint, impiedica scurgerile de electrolit si favorizeaza intoarcerea vaporilot de acid in celule. In plus, aceste baterii auto Macht sunt prevazute cu separatori de polietilena, ce impiedica scurtcircuitarea. Sunt perfecte pentru trasee urbane zilnice.

 

  • Macht M-TRONIC sunt baterii auto realizate prin tehnologia Calciu-Calciu, ce asigura curent de pornire optim si capacitate de functionare maxima. Printre avantajele acesti baterii Macht se numara: rezistenta sporita la coroziune, durata de viata extinsa si potrivire pentru toate vehiculele comerciale, autobuze si camioane, mai ales cele dotate cu multiple echipamente electrice.

Baterii auto Macht Clasic – acestea sunt realizate prin tehnologia Calciu-Calciu si aliaj de metal expandat, au durata mare de viata si nu necesita niciun fel de interventie. Scurgerile de electrolit sunt impiedicate de capacul dublu, cu sistem labirint, iar separatorii din polietilena impiedica scurtcircuitarea. Aceasta gama de baterii Macht sunt ideale pentru masinile pe benzina sau diesel, de orice generatie, oferind performante ridicate si curent de pornire optim.