Baterii si acumulatori auto Banner 

Disponibile 31 produse

  • Vizualiare
Showing 1 - 31 of 31 items

Baterii Auto Banner De Calitate

Bateriile Banner pentru autoturisme, din gama vrumauto.ro, sunt de calitate premium, realizate in Austria inca din 1937. Ani de-a randul, Banner a fost considerata cea mai experimentata companie in producerea de baterii auto in Europa, insumand vanzari record in 2009-2010, de peste 3.8 milioane de unitati vandute (echivalentul a 202 milioane de euro).

Banner, brandul de baterii ce pune mediul pe primul loc

Fabrica de baterii Banner este dotata cu cele mai inalte standarde de siguranta si protectie impotriva poluarii mediului inconjurator, fiind considerata una dintre cele mai ecologice fabrici de baterii auto din Europa.

Bateriile auto Banner respecta cele mai drastice exigente tehnice ale vehiculelor actuale si, in prezent, reprezinta alegerea de incredere a celor mai cunoscute marci: Audi, BMW, Skoda, Smart, Volvo,  Skoda, Mitsubishi, MAN, Scania, Kassbohrer, Liebherr, Jungheinrich, Dethleffs etc.

Gama de baterii auto Banner acopera toate aplicatiile unei baterii de pornire pentru orice masina sau moto. Denumite sugestiv “Bull”, orice baterie Banner este intens testata pentru a respecta standardele de calitate impuse de companie.

Iata cateva dintre bateriile auto Banner disponibile pe vrumauto.ro:

  • Baterie Banner Power Bull -  este dedicata modelelor de autoturisme ce necesita mai multa energie pentru a porni. Este un model de baterii auto Banner puternic si foarte sigur, care nu necesita intretinere. Tehnologia are la baza calciul pur, care alimenteaza permanent sistemul audio, geamurile electrice sau alte sisteme electronice, la cele mai inalte exigente in exploatare. Acest tip de baterie Banner asigura 100% protectie impotriva scurgerii electrolitului, gratie tehnologiei patentate ale companiei – Double Tap.

 

  • Bateriile auto Banner Uni Bull – puterea lor se potriveste la mai bine de 900 de tipuri de vehicule. Acestea cuprind 5 modele de acumulatori auto fara intretinere, conferind o putere cu 30% mai mare fata de alte tipuri de baterii auto. Siguranta acestora este asigurata de tehnologia calciu pur – membrana Gore, ce impiedica evadarea electrolitului.

 

  • Baterii Banner Starting Bull – sunt special concepute pentru masinile cu performante de top. Aceasta gama de baterii auto Banner cuprinde 12 modele (de la 40 la 100 Amperi/ora), dotate cu patru camere de protectie impotriva evadarii electrolitului si a aprinderii inverse.

 

  • Baterie Banner Running Bull AGM – asigura energie nelimitata pentru autovehiculele mari sau de transport public si taxi. In traducere libera, AGM inseamna Absorbent Glass Mat, respectiv faptul ca electrolitul este legat si absorbit in vata de sticla, pentru protectie, si nu necesita intretinere.